Sotesi.fi - miltä siellä näyttää nyt

Tässä postauksessa tarkastellaan hieman miltä sotesi.fi sivuilla näyttää tällä hetkellä ja pohditaan hieman, minkälaisia muutoksia olisi tarkoitus tehdä. 


Sotesi.fi etusivu näyttää tältä. Tässä tehtävässä emme tule puuttumaan juurikaan etusivuun, vaan jatkamme kohti PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT osiota


Ensimmäinen silmään pistävä asia on, että Perhe- ja sosiaalipalveluiden alta ei löydy perhetyötä heti ja jotta sitä osaisi etsiä lastensuojelun alta, tulee olla hyvin orientoitunut. 




Lastensuojelun alta löytyy paljon palveluita ja puhelinnumeroita, ei oikeastaan mitään muuta. Näin sisäpiiriin päässeenä huomaan myös muutamia nimiä, jotka vaativat päivitystä henkilövaihdosten vuoksi. Olisi myös hyvä hieman kertoa, kehen ottaa yhteyttä, miksi ja missä vaiheessa. 

Numeroita ja työntekijöitä on niin paljon, että olisi helpompi laittaa ainakin perhetyö ja kotipalvelu kokonaan omalle sivulle, lastensuojelun alapuolelle, samoin peruskoulun sosiaalityö. Tein harjoittelupaikalla vähän aikaa sitten uuden esitteen perhetyölle, jonka voisi laittaa perhetyön sivuille. Koulun sosiaalityöntekijöiden sivulle voisi myös laittaa ne ajat, joilloin he ovat tavattavissa kouluilla. 

Näillä ajatuksilla lähdetään liikkeelle!

- K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sotesi.fi - muutosten jälkeen

Pohdintaa eettisyydestä verkkosivuilla